Bezinningsdagen

Op landelijk niveau wordt vier keer per jaar een bezinningsdag georganiseerd, die bedoeld is voor alle leden. Men kan zich hiervoor opgeven bij de Commissie Vorming, bij voorkeur via het e-mailadres vorming@ofsnederland.nl of schriftelijk naar Jan Bijlsma ofs, Fâldenserwei 8, 8834 XJ Baard, tel. 0517-34 14 64. Naast leden en aspirant-leden van de orde zijn ook andere geïnteresseerden in het leven van Franciscus en Clara van harte welkom; zij kunnen zich voor meer informatie en deelname melden via Jan Bijlsma.

Eerstvolgende bezinningsdag: zaterdag 27 januari 2018

Deze dag vindt plaats in het Franciscushuis in Den Bosch (Van der Does de Willeboissingel 11, 5 minuten lopen van Centraal Station NS). De inleider is dan Henrik Roelvink ofm. Hij zal ons meenemen in de geschiedenis rond de martelaren van Gorcum, waarvan een groot deel franciscaan was. Deze inleiding is vooral naar aanleiding van het boek dat mede door hem geschreven is: "Gehangen heiligen". Dit boek is die dag ook ter plaatse te koop.

Deelname aan de dag is gratis. Opgave bij Jan Bijlsma (zie hierboven of via invullen van het onderstaande aanmeldingsformulier) is noodzakelijk.

Vanaf 10.00 uur staan koffie en thee klaar, om 10.30 uur begint het programma; om 15.00 uur sluiten we de dag af. Voor soep wordt gezorgd, graag zelf een lunchpakketje meebrengen. Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden.